God viden – en forudsætningen for kvalitet

Renovering af badeværelser, mindre serviceopgaver, ventilation, blikarbejde, udskiftning af kedelstationer, gasbeholdere og stokerfyr samt service på fyr og varmepumper – her er alle opgaver lige vigtige.

VVS Gruppen Fyn ligger i Broby, vi kører på hele Fyn, hvor vi servicerer private kunder, forskellige virksomheder og offentlige institutioner.

Et team af autoriserede medarbejdere udfører opgaven i henhold til de gældende krav for både sikkerhed og kvalitet. Hos VVS Gruppen Fyner der ca. 20 medarbejdere inkl. lærlinge ansat. Hver medarbejder er specialiseret og ansvarlig for et specifikt område, det sikrer en god erfaring og effektiv udførsel af opgaven.

Vi er medlem af Q-kontrol og DS garanti, så opgaven løses med afsæt i den nyeste viden om bl.a. produkter og lovkrav. Som kunde får du en opdateret rådgivning, hvor vi vurderer hvilken løsning, der er bedst i forhold til netop dine ønsker. Hvad enten det gælder økonomisk varme til din bolig, et behageligt indeklima eller noget helt tredje, gør vi os umage for at levere kvalitet.

Kontakt VVS Gruppen Fyn og få et tilbud